Over (gewoon) Maaike

Hey, wat leuk dat je meer over me wilt weten!

Ik ben geboren [1980] en getogen in de Achterhoek en sinds 2021 woonachtig in het mooie Brabant. Mijn werkende leven ben ik begonnen als activiteiten coördinator in een verzorgings-/verpleeghuis, waar ik ook verantwoordelijk was voor de aansturing van zo’n 150 vrijwilligers en het organiseren van grotere evenementen en een stukje bijscholing. Een paar jaar geleden ben ik omgeschoold tot medisch secretaresse, waarbij ik vooral voldoening haalde uit het beste proberen te doen voor de patiënt in combinatie met de planning en regelgeving die bij het medisch systeem horen. Ik merkte bij beide banen echter steeds meer dat ik vrijheid zou willen hebben in werktijden, werkplek en de hoeveelheid invloed die ik zelf heb op de invulling van mijn werkzaamheden. Vandaar dat ik in 2022 de stap heb gezet om de opleiding tot Virtual Assistant te volgen bij VA-school. Dit heeft geresulteerd in het opzeggen van mijn baan bij het Radboudumc en het in oktober 2022 officieel starten van mijn bedrijf als virtual assistant onder de naam GewoonMaaike, jouw punt op de i.

De naam staat precies voor wie ik ben, ‘gewoon’ als in: what you see is what you get, ik hou niet van allerlei opsmuk of doen alsof. ‘Gewoon’ staat niet voor doorsnee en ik wil juist wel het onderste uit de kan halen, maar dan wel vanuit hoe ik zelf ben. Een vrouw met een brede ervaring in zorg en welzijn, zowel vanuit mijn werk als vanuit mijn persoonlijke ervaringen, die niets liever doet dan samen met anderen zorgen voor een betere en gezondere samenleving, waarin ieder individu uniek is en ook zo behandeld dient te worden. Ik ben dan ook allergisch voor het woord standaard en blink uit in service op maat. Ik haal de ‘on’ graag weg bij onrechtvaardigheid en als ik iets graag wil dan ga ik er vol voor.

Die punt op de i zet ik graag, omdat ik iemand ben die graag analyseert om de beste keuzes en afwegingen te maken. Ik let op de details en breng graag overzicht en structuur aan om alles op rolletjes te laten lopen.

Naast de drive om het beste van mezelf aan de wereld te geven vind ik het belangrijk goed voor mezelf te zorgen [iets met eerst je eigen zuurstofmasker opzetten voordat je degene naast je helpt] 😉 Ik doe dit o.a. door leuke dingen te ondernemen met mijn vriend Ferrie, te spelen en knuffelen met onze kat Pixel, te genieten van het in de natuur zijn, lezen, mediteren, fietsen, films kijken en nog veel meer.

 

Ben je benieuwd waarmee ik jou zou kunnen ondersteunen, zodat we samen jouw punt op de i kunnen zetten en kunnen zorgen dat je naast het knallen met je bedrijf ook nog tijd en energie overhoudt voor alle belangrijke personen in je leven, me-time en alles wat het leven worth living maakt?

Kijk dan bij mijn aanbod/prijslijst en neem vrijblijvend contact met me op via het contactformulier of d.m.v. de overige contactgegevens.

Share This